Viter 1 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Chodzi o to czy da się do skryptu jakoś dorobić aby skrypt nie działał cały czas bo mi zawala konsile powiadomieniami A aktywował się on dopiero gdy będzie np. Dwóch graczy na serwerze (nie chce eventów On join czy connect) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 323 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Zamiast broadcast używaj send " " to all players Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Viter 1 Opublikowano 29 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Tak ale nie o to mi chodzi ja chcę żeby skrypt się aktywował dopiero gdy liczba graczy na serwerze będzie większa niż 2 Skrypt działa mi teraz 24h A chce żeby jeżeli ne ma graczy na serwerze on nie działał czyli nie wysyłał żadnych powiadomień dopiero gdy będzie dwóch graczy online to żeby skrypt zaczął działać Łączę posty. Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 29 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 4 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2020 if amount of all players > 2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Viter 1
Chodzi o to czy da się do skryptu jakoś dorobić aby skrypt nie działał cały czas bo mi zawala konsile powiadomieniami A aktywował się on dopiero gdy będzie np. Dwóch graczy na serwerze (nie chce eventów On join czy connect)
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi