EssenceBT 3 Opublikowano 26 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) Edytowane 26 czerwca 2020 przez EssenceBT Peridot, Tymekd, Wojciu i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 149 Opublikowano 26 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 mniejszej i bardziej niewyraźniej grafiki nie było ;/ nic nie mogę z tego odczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EssenceBT 3 Opublikowano 26 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 2 minuty temu, Tymekd napisał: mniejszej i bardziej niewyraźniej grafiki nie było ;/ nic nie mogę z tego odczytać ;/ Kliknij więc w link i go otwórz i musisz powiększyć za pomocą lupy. Pozdrawiam. Pracujemy nad tym jak to poprawić, tylko, że BBcode tutaj nie działa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vylence Opublikowano 28 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2020 (edytowane) Okropnie pocięte grafiki; "rozponznawalni klienci"; macie 50+ pozytywnych ocen*, a reputację pozytywną; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Przynajmniej wam się chciało zapłacić za zagranicznego grafika. Edytowane 28 czerwca 2020 przez Vylence Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EssenceBT 3 Opublikowano 2 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2020 W dniu 28.06.2020 o 13:28, Vylence napisał: Okropnie pocięte grafiki; "rozponznawalni klienci"; macie 50+ pozytywnych ocen*, a reputację pozytywną; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Przynajmniej wam się chciało zapłacić za zagranicznego grafika. grafiki sa pociete, gdyz skript.pl nie obsluguje bbcode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyjsesa 4 Opublikowano 3 lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2020 U mnie wszystko git jest widać etc, dobre grafiki - przydatne informacje. Przykładowe prace są, ceny podane, kontakt również podany, według mnie jest GIT! Możecie jeszcze dodać serwer na discord z możliwością zamówienia :D. Eyjse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EssenceBT 3 Opublikowano 4 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2020 21 godzin temu, Eyjsesa napisał: U mnie wszystko git jest widać etc, dobre grafiki - przydatne informacje. Przykładowe prace są, ceny podane, kontakt również podany, według mnie jest GIT! Możecie jeszcze dodać serwer na discord z możliwością zamówienia :D. Próbowałem dodać opcję kliknięcia w thread ale nie działała ;/ Tutaj zarzucam discordem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EssenceBT 3 Opublikowano 11 lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#34161 123 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi