Skocz do zawartości

Astoria Builds | Profesjonalni Budowniczy na Twój Serwer.

EssenceBT
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Tymekd napisał:

mniejszej i bardziej niewyraźniej grafiki nie było ;/ nic nie mogę z tego odczytać

;/ Kliknij więc w link i go otwórz i musisz powiększyć za pomocą lupy. Pozdrawiam. Pracujemy nad tym jak to poprawić, tylko, że BBcode tutaj nie działa ;/

Okropnie pocięte grafiki;  "rozponznawalni klienci"; macie 50+ pozytywnych ocen*, a reputację pozytywną; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Przynajmniej wam się chciało zapłacić za zagranicznego grafika.

Edytowane przez Vylence

W dniu 28.06.2020 o 13:28, Vylence napisał:

Okropnie pocięte grafiki;  "rozponznawalni klienci"; macie 50+ pozytywnych ocen*, a reputację pozytywną; Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Przynajmniej wam się chciało zapłacić za zagranicznego grafika.

grafiki sa pociete, gdyz skript.pl nie obsluguje bbcode

21 godzin temu, Eyjsesa napisał:

U mnie wszystko git jest widać etc, dobre grafiki - przydatne informacje. Przykładowe prace są, ceny podane, kontakt również podany, według mnie jest GIT! Możecie jeszcze dodać serwer na discord z możliwością zamówienia :D. 

Próbowałem dodać opcję kliknięcia w thread ale nie działała ;/ Tutaj zarzucam discordem :) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

• Briks odpiął/ęła ten temat
  • 3 miesiące temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...