Hiroshiix 0 Opublikowano 26 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) Siemka mam problem z skryptem na czyszczenie czatu a konkretnie chodzi o to że chcemy aby kolor konkretnej części wiadomości był brany of suffix A tutaj wycinek z czatu o który mi chodzi Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Używamy plugin ViaVersion i serwer był zrobiony pod 1.8.8 (wtedy działało) lecz zmieniliśmy na 1.12.2 i jest ten problem ;c Jeżeli nie rozumiecie chodzi o to że Moderator ma zielony czat więc wiadomość zaznaczona powinna być zielona a nie czerwona Edytowane 27 czerwca 2020 przez Wojciu Dłuższe skrypty wstawiamy tutaj https://code.skript.pl/ Notatka dodana przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 THEzombiePL 9 Opublikowano 26 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 command /czall: permission: czyscall.czat permission message: &cNie masz do tego uprawnien! aliases: czall, czyscall trigger: loop all players: if loop-player don't have permission "czyscall.czat": loop 200 times: send " " to loop-player send "&8[&ePlayZone&8] &cChat zostal wyczyszczony!" to loop-player else: loop-player has permission "czyscall.czat": loop 200 times: send " " to loop-player send " &ePlayZone &8┃” %coloured player's suffix% &r%coloured display name of player% wyczyscil chat dla wszystkich!" to loop-player send " &ePlayZone &8┃” &cChat zostal wyczyszczony!" to loop-player Zmień tą część w skrypcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hiroshiix 0 Opublikowano 26 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 Zmieniłem ponieważ tam było to &c lecz dalej nie działa Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Chyba że jeszcze jakaś zmiana była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Hiroshiix 0
Siemka mam problem z skryptem na czyszczenie czatu a konkretnie chodzi o to że chcemy aby kolor konkretnej części wiadomości był brany of suffix
A tutaj wycinek z czatu o który mi chodzi
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Używamy plugin ViaVersion i serwer był zrobiony pod 1.8.8 (wtedy działało) lecz zmieniliśmy na 1.12.2 i jest ten problem ;c
Edytowane przez WojciuJeżeli nie rozumiecie chodzi o to że Moderator ma zielony czat więc wiadomość zaznaczona powinna być zielona a nie czerwona
Dłuższe skrypty wstawiamy tutaj https://code.skript.pl/
Notatka dodana przez Wojciu
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi