Kolex11 1 Opublikowano 26 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) Witam chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na drop z kamienia z góry dzięki Edytowane 27 czerwca 2020 przez xAxee Poprawiam temat i treść tematu Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 26 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 command /drop [<text>]: trigger: open virtual chest with 1 row named "drop" to player format gui slot 0 of player with diamond named "3%%" on mine of stone: chance of 3%: give diamond to player wymaga tuske. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kolex11 1 Opublikowano 26 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) chodzi mi o to by dało sie wyłączać drop znaczy itemy z dropu w gui by np wyłączyć drop diamentu i włączyć coś takiego a inna część zostaje że właśnie pod /drop masz liste dropu i możesz dany przedmiot włączyć i wyłączyć np drop diamentu i włączyć Temat do zamknięcia bo dorobiłem to do tego skryptu Edytowane 26 czerwca 2020 przez Kolex11 Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 27 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kolex11 1
Witam chciałbym aby ktoś napisał mi skrypt na drop z kamienia z góry dzięki
Edytowane przez xAxeePoprawiam temat i treść tematu
Notatka dodana przez xAxee
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi