_Szymon8708_ 0 Opublikowano 25 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2020 Co zrobić żeby to działało: on break of oak leaves: chance of 20%: give 1 ("MHF_Apple" parsed as offline player)'s skull to player Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GOSTbusters28 3 Opublikowano 25 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2020 (edytowane) Hej, skrypt powinien działać (nie testowałem) on break of oak leaves: chance of 20%: execute console command "give %player% minecraft:player_head{display:{Name:"{\"text\":\"Apple\"}"},SkullOwner:"MHF_Apple"} 1" Jeśli nie zadziała to w "" wstaw komendę którą wykona konsola czyli zwykłą minecraftową komendę na dostanie tej główki Jeśli pomogłem zostaw Like ;D Edytowane 4 lipca 2020 przez xAxee Poprawiam formatowanie code Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Szymon8708_ 0 Opublikowano 25 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2020 @GOSTbusters28 Komenda nie działała, więc wstawiłem tam poprawną komendę na tą główkę. Tylko ona działa mi w mc a w skrypcie nie działa on break of oak leaves: chance of 20%: execute console command "give %player% minecraft:skull 1 3 {SkullOwner:"MHF_Apple", display:{Name:"Apple"}}" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GOSTbusters28 3 Opublikowano 26 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2020 (edytowane) Okej ten skrypt na pewno działa: on break of oak leaves: chance of 20%: give 1 of skull of "GOSTBUSTERS28" parsed as offline player named "siema" to player Testowałem i wszystko śmiga Pozdro ;D Jeśli pomogłem zostaw Like ;D Edytowane 30 czerwca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
_Szymon8708_ 0
Co zrobić żeby to działało:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi