KapiPierog 2 Opublikowano 22 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2020 (edytowane) Mam problem.Kiedy wpisuję /hat trzymając blok kamienia pisze mi "Musisz coś trzymać w dłoni." Posiadam uprawnienia * Jeśli chcecie więcej szczegółów piszcie. Nie wiem co robić Pomocy !! Edytowane 22 czerwca 2020 przez KapiPierog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 THEzombiePL 9 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Musisz dać sobie permisje essentials.hat.prevent-type.* false. Jeśli masz LuckPerms to /lp user/group Nick/Nazwa_grupy permission set essentials.hat.prevent-type.* false KapiPierog 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KapiPierog 2 Opublikowano 23 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Dzięki za pomoc Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! daje like i zamykam. moderator zamyka, a nie Ty Notatka dodana przez bludis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 23 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2020 Problem został rozwiązany. Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KapiPierog 2
Mam problem.
Kiedy wpisuję /hat trzymając blok kamienia pisze mi "Musisz coś trzymać w dłoni."
Posiadam uprawnienia *
Jeśli chcecie więcej szczegółów piszcie.

Edytowane przez KapiPierogNie wiem co robić Pomocy !!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi