on damage:
if attacker's tool is golden axe named "&9&oTopor Tyranow":
apply Nausea 5 to victim for 10 seconds
on damage:
if attacker's tool is stick named "&b&oSmocza Wlocznia":
apply Hunger 15 to victim for 20 seconds
on damage:
if attacker's tool is iron axe named "&b&oMłot Thora":
apply Slowness 2 to victim for 26 seconds
to są efekty co napisałem bym chciał żeby mieli, gdy się kogoś klepie i jest taki jeden problem, tu macie film mojego problemu
czyli za każdym razem gdy kogoś klepnę efekt się podwaja a chce żeby było tak by był efekt na np 26 sekund ale gdy się efekt skończy "gdy minie 26 sekund" to żeby znów dostał efekt na 26 sekund gdy się kogoś klepnie, a nie by się ciągle podwajało tak jak widać na filmiku, mam nadzieje ze mnie zrozumiałeś bo ogólnie jestem z norwegi i moja ortografia to szkoda gadać.
Pytanie
AJent 10
Cześć, zrobiłem taki skrypt
on damage: if attacker's tool is golden axe named "&9&oTopor Tyranow": apply Nausea 5 to victim for 10 seconds on damage: if attacker's tool is stick named "&b&oSmocza Wlocznia": apply Hunger 15 to victim for 20 seconds on damage: if attacker's tool is iron axe named "&b&oMłot Thora": apply Slowness 2 to victim for 26 secondsto są efekty co napisałem bym chciał żeby mieli, gdy się kogoś klepie i jest taki jeden problem, tu macie film mojego problemu
czyli za każdym razem gdy kogoś klepnę efekt się podwaja a chce żeby było tak by był efekt na np 26 sekund ale gdy się efekt skończy "gdy minie 26 sekund" to żeby znów dostał efekt na 26 sekund gdy się kogoś klepnie, a nie by się ciągle podwajało tak jak widać na filmiku, mam nadzieje ze mnie zrozumiałeś bo ogólnie jestem z norwegi i moja ortografia to szkoda gadać.
Edytowane przez WojciuPoprawiam ortografię i dodaje skrypt w code.
Notatka dodana przez Wojciu
https://skript.pl/temat/40008-skrypt-na-boskie-itemy-dziwnie-dziala/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi