Bercikv9 0 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Witam. Czy istnieje możliwość stworzenia plecaków w skript tzn po wpisaniu komendy /plecak otwiera nam się skrzynia, a jeśli gracz zginie to itemy z plecaka wypadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Istnieje ale jest jeden problem ta skrzynia musi być gdzieś postawiona . Przykro mi ale jeżeli nie wierzysz to musisz uwierzyć ze wysłałem to z Tapatalk :D Bercikv9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bercikv9 0 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 A ok to trudno. Temat do zamkniecia Wyslinione z mojego GT-S5360... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 20 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Ten temat został zamknięty przez moderatora lub osobę, która posiada do tego uprawnienia. Powód: @up Jeżeli nie zgadzasz się z tą decyzją skontaktuj się z moderatorem, który zamknął ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bercikv9 0
Witam. Czy istnieje możliwość stworzenia plecaków w skript tzn po wpisaniu komendy /plecak otwiera nam się skrzynia, a jeśli gracz zginie to itemy z plecaka wypadają.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi