Dabbix 0 Opublikowano 17 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 (edytowane) Dodaje własne przepisy i coś takiego mi nie działa: on load: new Recipe "2"; "2".Recipe.registerIngredient{1, 1 air}; "2".Recipe.registerIngredient{2, 1 air}; "2".Recipe.registerIngredient{3, 1 air}; "2".Recipe.registerIngredient{4, 1 iron ingot}; "2".Recipe.registerIngredient{5, 1 leather}; "2".Recipe.registerIngredient{6, 1 iron ingot}; "2".Recipe.registerIngredient{7, 1 tripwire hook}; "2".Recipe.registerIngredient{8, 1 air}; "2".Recipe.registerIngredient{9, 1 tripwire hook}; "2".Recipe.registerResult{ 1 saddle named "&eSiodlo"}; "2".Recipe.register{}; gdy zamienie air na jakikolwiek item wszystko działa bez problemu, chciałbym mieć tam puste pola Edytowane 28 czerwca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaTuGRA 14 Opublikowano 17 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 Po co te air? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dabbix 0 Opublikowano 17 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 a jak zrobić? pierwszy raz robię to w skrypcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaTuGRA 14 Opublikowano 17 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 on load: register new shaped recipe for 1 dirt named "nazwa" using dirt, air, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt, dirt d a d d d d - crafting d d d pozmieniaj sobie Dabbix 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dabbix 0 Opublikowano 17 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 śmieszne bo próbowałem z bardzo podobnym wcześniej i mi nie działało, dzięki ziomuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoSaTuGRA 14 Opublikowano 17 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 tylko jak pozmieniasz jakieś przedmioty to reload zrób, bo będzie się dało poprzednimi zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dabbix 0
Dodaje własne przepisy i coś takiego mi nie działa:
on load: new Recipe "2"; "2".Recipe.registerIngredient{1, 1 air}; "2".Recipe.registerIngredient{2, 1 air}; "2".Recipe.registerIngredient{3, 1 air}; "2".Recipe.registerIngredient{4, 1 iron ingot}; "2".Recipe.registerIngredient{5, 1 leather}; "2".Recipe.registerIngredient{6, 1 iron ingot}; "2".Recipe.registerIngredient{7, 1 tripwire hook}; "2".Recipe.registerIngredient{8, 1 air}; "2".Recipe.registerIngredient{9, 1 tripwire hook}; "2".Recipe.registerResult{ 1 saddle named "&eSiodlo"}; "2".Recipe.register{};
gdy zamienie air na jakikolwiek item wszystko działa bez problemu, chciałbym mieć tam puste pola
Edytowane przez WojciuOdnośnik do komentarza
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi