MasloJestDobre 20 Opublikowano 17 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 Witam, może w temacie niezybt dokładnie to opisałem, więc opiszę to tutaj. Chodzimi o to, czy da się zrobić tak, by podczas używania "execute console command" nie było powiadomień w konsoli (o ile się da) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 IgorM2008 10 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2020 nie jestem pewnien ale wydaje mi sie ze na to jest plugin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shateq 45 Opublikowano 16 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2020 Prosta komenda: /gamerule sendCommandFeedback false Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MasloJestDobre 20
Witam, może w temacie niezybt dokładnie to opisałem, więc opiszę to tutaj. Chodzimi o to, czy da się zrobić tak, by podczas używania "execute console command" nie było powiadomień w konsoli (o ile się da)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi