cupxz 3 Opublikowano 15 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 Siemka mam problem z addonem Tuske a mianowicie po reloadzie nie pokazuje żadnych błędów a mimo to nie pokazuje itemku w tym gui Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 15 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 Spróbuj z: to close then run "/gornik" Lub w komendzie /gornik dodaj najpierw: close player's inventory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanAnimek 61 Opublikowano 15 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 (edytowane) Spróbuj użyć format gui slot <nr> of player with <itemstack> named "<nazwa>" to close then run player command "<komenda (bez /)>" U mnie działa Edytowane 15 czerwca 2020 przez PanAnimek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cupxz 3 Opublikowano 16 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 15 godzin temu, MasloJestDobre napisał: Spróbuj z: to close then run "/gornik" Lub w komendzie /gornik dodaj najpierw: close player's inventory To nie jest problemem gdy nie dodaje tego if click type is... to normalnie pokazuje przedmiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Potrzebny jest ci dodatek SkRayFall. Wtedy zrób coś takiego: on inventory click: send "%clicked type%" to player Tak uzyskasz nazwę kliku. Jeżeli klikniesz lewym, wyświetli ci się tekst. I zrób tak: if "%clicked type%" is "<TEN TEKST CO CI SIĘ WYŚWIETLIŁ>": Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cupxz 3
Siemka mam problem z addonem Tuske a mianowicie po reloadzie nie pokazuje żadnych błędów a mimo to nie pokazuje itemku w tym gui
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi