WiecznyRD 0 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Potrzebuje skryptu żeby nie pokazywało nazwy i typu silnika Na F3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 534 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 A w czym to przeszkadza tak btw? Szukałem trochę tego i nic nie znalazłem, myślę, że jest to możliwe lecz nie jestem pewny a jak już to wątpię, że coś takiego oferuje skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shuliar 51 Opublikowano 15 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2020 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wydaje mi się, że ten plugin zmienia typ silnika pod F3 na dowolny tekst. Jednak to, że ukryjesz to pod F3, nie zmienia faktu, że istnieje strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!, gdzie każdy sobie może sprawdzić tą wersję XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 16 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
WiecznyRD 0
Potrzebuje skryptu żeby nie pokazywało nazwy i typu silnika Na F3
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi