matmad23132 0 Opublikowano 13 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2020 Szukasz serwer survival WBIJAJ IP: RepGame.pl Co u nas znajdziesz: Duże działki Stała pomoc discord Miła administracja Eventy I wiele więcej... ZAPRASZAMY CIĘ! DAJ ZNAĆ W KOMENTARZU CZY WPADNIESZ! Odwiedź nas już TERAZ Wersja serwera: 1.12.2 Strona: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Discord: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! (Możesz dowiedzieć się więcej lub uzyskać pomoc rozmawiając z administratorem ) Start już 19 CZERWCA (piątek) godzina: 17:00 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Latek 29 Opublikowano 13 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 czerwca 2020 Kozak serwerek, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Ten temat został przeniesiony do nieestetycznych prezentacji. W momencie, kiedy poprawisz estetykę prezentacji, zgłoś ten post(lub napisz prywatną wiadomość do moderatora) z prośbą o przywrócenie tematu do głównego działu. bounceunited 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mama 3 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Dostałem bana bez powodu, admin punsher obraża graczy bounceunited, termit i yyoki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit 2 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 tu termit7, dostalem bana za próbe pomocy administracji yyoki i bounceunited 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyoki 3 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Lagi sa straszne, ping skacze, nie mozna grac bounceunited, termit i mama 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxonGames 5 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Wielkie lagi, cofa mnie, masakra, nie polecam termit, mama i bounceunited 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bounceunited 3 Opublikowano 5 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 marca 2021 Zlagowało mnie pod farmą i nie moge sie ruszac, stracilem itemy o wartosci 500000, nie chcieli mi oddac.... AxonGames, mama i termit 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi