on join: add player to {gracze::*} stopcommand /test: trigger: loop {gracze::*}: send "%loop-value%"
I nie działa prawidłowo. Chodzi o to, że jak na liście {gracze::*} jest więcej niż jedna osoba, to i tak wyświetla nazwę osoby, która jest pierwsza na liście. A powinno wykonać tą akcję(send "%loop-value%") tyle razy, ile jest graczy na liście {gracze::*}. Pomoże ktoś? jak napisać taki kod?
ps. Z tym send to dałem tylko przykład, więc nie piszcie że można zrobić send "%{gracze::*}%" bo nie o to tutaj chodzi.
Pytanie
ZiomuuSss 8
Hej, witajcie! Mam problem... mianowicie mam kod:
on join: add player to {gracze::*} stopcommand /test: trigger: loop {gracze::*}: send "%loop-value%"I nie działa prawidłowo. Chodzi o to, że jak na liście {gracze::*} jest więcej niż jedna osoba, to i tak wyświetla nazwę osoby, która jest pierwsza na liście. A powinno wykonać tą akcję(send "%loop-value%") tyle razy, ile jest graczy na liście {gracze::*}. Pomoże ktoś? jak napisać taki kod?
ps. Z tym send to dałem tylko przykład, więc nie piszcie że można zrobić send "%{gracze::*}%" bo nie o to tutaj chodzi.
https://skript.pl/temat/3984-loop-value/Udostępnij na innych stronach
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi