Czy mógł by mi ktoś szybciutko napisać skrypt który będzie powodował to że gracz który użyje jakiejkolwiek komendy to będzie miał opóźnienie 5 sek pomiędzy wpisaniem następnej komendy.
A jak jeszcze nie jest to problem to żeby wyskoczył mu komunikat na czacie: "Poczekaj [czas] sek zanim użyjesz kolejnej komendy!"
Z góry dziękuję. Jak ktoś ma jakieś pytania to proszę pisać tutaj lub na discord'zie który jest podpięty do mojego profilu .
Postaram się odpisać w ciągu 24 h.
Pytanie
Wojte4k 2
Witam
!
Czy mógł by mi ktoś szybciutko napisać skrypt który będzie powodował to że gracz który użyje jakiejkolwiek komendy to będzie miał opóźnienie 5 sek pomiędzy wpisaniem następnej komendy.
A jak jeszcze nie jest to problem to żeby wyskoczył mu komunikat na czacie: "Poczekaj [czas] sek zanim użyjesz kolejnej komendy!"
Z góry dziękuję. Jak ktoś ma jakieś pytania to proszę pisać tutaj lub na discord'zie który jest podpięty do mojego profilu
.
Postaram się odpisać w ciągu 24 h.
https://skript.pl/temat/39819-delay-na-u%C5%BCywanie-komend-przez-gracza/Udostępnij na innych stronach
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi