Marcineqq 0 Opublikowano 10 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2020 (edytowane) Cześć czy znajdzie się osoba która wytłumaczy mi jak zrobić prosty skrypt na sklep i go opisze? I jeszcze jedna prośba ponieważ piszę skrypty z ,,format slot" Słyszałem że lepiej się pisze z set inventory ponieważ format slot się baguje. Czy była by osoba która by to napisała jak to tabować i napisać takowy prosty skrypt? Chodzi o przykład. Edytowane 10 czerwca 2020 przez Marcineqq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 10 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2020 (edytowane) function bSend(player: player): send "Hello world %{_player}%." to {_player} command /gui [<text>]: trigger: open virtual chest with 1 row named "Testowe gui." to player format gui slot 4 of player to stone named "Hello world!" with lore "Kliknij, aby wyświetlić" and "&aHello world %player%" to close then run function bSend(player) Wymaga tuske. Poradnik: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 10 czerwca 2020 przez bludis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcineqq 0 Opublikowano 10 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2020 Słabe /: Pytałem o wytłumaczenie tego.... Oraz wprowadzenie. Nie tego oczekiwałbym od Moderatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 10 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2020 tutaj jest wszystko ładnie wyjaśnione Spoiler 3 godziny temu, Marcineqq napisał: Nie tego oczekiwałbym od Moderatora. a czego xD moderator nie musi się znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcineqq 0
Cześć czy znajdzie się osoba która wytłumaczy mi jak zrobić prosty skrypt na sklep i go opisze?
I jeszcze jedna prośba ponieważ piszę skrypty z ,,format slot" Słyszałem że lepiej się pisze z set inventory ponieważ format slot się baguje.
Czy była by osoba która by to napisała jak to tabować i napisać takowy prosty skrypt? Chodzi o przykład.
Edytowane przez MarcineqqOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi