MasloJestDobre 20 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Siema, Nie chodzi mi o nadawanie lore przedmiotowi, bo to dość łatwe, ale czy da się dodać linijke do lore, żeby nie usunąć poprzedniego? Chodzi mi o coś takiego, że jak jest: set lore of player's tool to "&7Linijka lore" To żeby nie usuwało całego innego lore, które już było, czyli coś takiego: add 1 line of lore to player's tool "&7Druga linijka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeQ34 14 Opublikowano 8 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 2020 Możesz zrobić coś takiego: set line 1 of tool's lore to "cos" set line 2 of tool's lore to "cos2" MasloJestDobre 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 9 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 zależy od wersji add "cos" to lore of %tool% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 9 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 13 godzin temu, NeQ34 napisał: Możesz zrobić coś takiego: set line 1 of tool's lore to "cos" set line 2 of tool's lore to "cos2" Dzięki, działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 9 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MasloJestDobre 20
Siema,
Nie chodzi mi o nadawanie lore przedmiotowi, bo to dość łatwe, ale czy da się dodać linijke do lore, żeby nie usunąć poprzedniego?
Chodzi mi o coś takiego, że jak jest:
set lore of player's tool to "&7Linijka lore"
To żeby nie usuwało całego innego lore, które już było, czyli coś takiego:
add 1 line of lore to player's tool "&7Druga linijka"
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi