jogurcik122pl 10 Opublikowano 2 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2020 Napisze mi ktoś proszę skrypt na losowe tp gąbka i guzik tylko po teleportacji gracza teleportuje na świat o nazwię mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogurcik122pl 10 Opublikowano 2 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2020 i żeby teleport liczył od kordów x0 z0 1500k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 3 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2020 jogurcik122pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogurcik122pl 10 Opublikowano 3 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2020 ja nie chcę żeby to było komendą PanMaruda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 3 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2020 27 minut temu, jogurcik122pl napisał: ja nie chcę żeby to było komendą on right click: if clicked block is stone button: if block behind clicked block is sponge: teleport player to getRandomLoc() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogurcik122pl 10 Opublikowano 3 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 czerwca 2020 @xAxee nie kumam tego co mi wysyłacie losowe tp guzik z gąbką tepa na losowe kordy na mapię o nazwię Mapa Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 4 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2020 A ja nie kumam czemu piszesz zdania w osobnych postach. Dostałeś ode mnie link do skryptu - na dwie funkcje - jedna losuje współrzędne pomiędzy dwoma punktami, druga losuje od środka o zadanym promieniu. xAxee dał ci skrypt który wykorzystuje jedną z tych funkcji - ty masz ją wgrać i uzupełnić kod (argumenty funkcji) od xAxee swoimi danymi (współrzędnymi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jogurcik122pl 10
Napisze mi ktoś proszę skrypt na losowe tp gąbka i guzik tylko po teleportacji gracza teleportuje na świat o nazwię mapa
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi