jogurcik122pl 10 Opublikowano 31 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2020 (edytowane) Niech mi ktoś z tym pomoże nie ogarniam jak to naprawić a potrzebuję na już! Na wersji 1.8.x wszystko działało a gdy przeszedłem na wersję 1.12.2 wszystko się sypneło Błędy: Kod: Edytowane 28 czerwca 2020 przez Wojciu Zmniejszam czcionkę. Notatka dodana przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xdzikuu 42 Opublikowano 1 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 Zamień Linia1||Linia2 na "Linia1" and "Linia2" itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jogurcik122pl 10 Opublikowano 1 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 czerwca 2020 (edytowane) @xdzikuu Na przykładzie tej części, zmieniłem || na and ale dalej wyskakują błędy jak widać poniżej. Nie jest to może wina pobranych wersji pluginów pod 1.12.2 korzystam z SkQuery-4.1.2, skRayFall+v1.9.20 oraz Script 2.2-dev37c [02:59:42 ERROR]: ': &cSlup generuje sie na max 100 kratek!"' is not a valid item data (craftingi.sk, line 4: register new shaped recipe for enchantment table named "&6&lBOYFARMER" with lore "&7Postaw na ziemi aby" and "&7wygenerowal sie slup obsydianu." and "&4&lUWAGA: &cSlup generuje sie na max 100 kratek!" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, diamond pickaxe, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian') [02:59:42 ERROR]: ': &cSlup generuje sie na max 100 kratek!"' is not a valid item data (craftingi.sk, line 7: if player's tool is enchantment table named "&6&lBOYFARMER" with lore "&7Postaw na ziemi aby" and "&7wygenerowal sie slup obsydianu." and "&4&lUWAGA: &cSlup generuje sie na max 100 kratek!":') on script load: register new shaped recipe for enchantment table named "&6&lBOYFARMER" with lore "&7Postaw na ziemi aby" and "&7wygenerowal sie slup obsydianu." and "&4&lUWAGA: &cSlup generuje sie na max 100 kratek!" using obsidian, obsidian, obsidian, obsidian, diamond pickaxe, obsidian, obsidian, obsidian, obsidian on place of enchantment table: if player's tool is enchantment table named "&6&lBOYFARMER" with lore "&7Postaw na ziemi aby" and "&7wygenerowal sie slup obsydianu." and "&4&lUWAGA: &cSlup generuje sie na max 100 kratek!": loop blocks under event-block: if loop-block is bedrock: stop set loop-block to obsidian Edytowane 30 czerwca 2020 przez Wojciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jogurcik122pl 10
Niech mi ktoś z tym pomoże nie ogarniam jak to naprawić a potrzebuję na już!
Na wersji 1.8.x wszystko działało a gdy przeszedłem na wersję 1.12.2 wszystko się sypneło
Błędy:
Kod:
Zmniejszam czcionkę.
Notatka dodana przez Wojciu
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi