Skocz do zawartości
  • 0

Kosmos

Keezy

Pytanie

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
29 minut temu, Tomek12345 napisał:

command /skok:
    trigger:
        apply jump boost potion of tier 3 to player
        apply slow falling potion of tier 2 to player

Nawet nie wiedziałem że mamy taki efekt jak slow falling. Sprawdziłem aż z ciekawości kod i trochę poprawiłem (trzeba zwiększyć czas bo nadaje na kilka sekund tylko i wyłączyć cząsteczki)

command /skok:
	trigger:
		apply jump boost 3 without particles to player for 100 hours replacing existing effect
		apply slow falling 2 without particles to player for 100 hours replacing existing effect

Co prawda gracza z większą prędkością wybija do góry niż on później opada, ale efekt i tak przyjemny.

https://skript.pl/temat/39547-kosmos/#findComment-248073

• 0
7 godzin temu, PanMaruda napisał:

Nawet nie wiedziałem że mamy taki efekt jak slow falling. Sprawdziłem aż z ciekawości kod i trochę poprawiłem (trzeba zwiększyć czas bo nadaje na kilka sekund tylko i wyłączyć cząsteczki)

command /skok:
	trigger:
		apply jump boost 3 without particles to player for 100 hours replacing existing effect
		apply slow falling 2 without particles to player for 100 hours replacing existing effect

Co prawda gracza z większą prędkością wybija do góry niż on później opada, ale efekt i tak przyjemny.

Tak dzięki za skrypt lecz... nie wspomniałem nic o komendzie ;p Czy dało by sie to przerobić na coś w stylu
 on jump:
   trigger:
... 

?

Oraz jakie dodatki to wymaga ponieważ na chwilę obecną mam przygotowany tylko sam plugin SKRIPT

https://skript.pl/temat/39547-kosmos/#findComment-248155