Weksu 1 Opublikowano 26 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2020 Siemano, napisze mi ktoś skrypt na boyfarmera i kopacza fosy ze jak jest boyfarmer zeby bylo pstou pod ziemia zeby sie daly obsydiany do bedrocku xAxee i Tymekd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 26 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 maja 2020 3 godziny temu, Weksu napisał: Siemano, napisze mi ktoś skrypt na boyfarmera i kopacza fosy ze jak jest boyfarmer zeby bylo pstou pod ziemia zeby sie daly obsydiany do bedrocku a co to w ogóle robi? Proszę o uzupełnienie posta o dokładny opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Weksu 1 Opublikowano 27 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 maja 2020 15 godzin temu, PanMaruda napisał: a co to w ogóle robi? Proszę o uzupełnienie posta o dokładny opis. wpisz sobie na youtube boyfarmer i zobacz shuliar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Weksu 1
Siemano, napisze mi ktoś skrypt na boyfarmera i kopacza fosy ze jak jest boyfarmer zeby bylo pstou pod ziemia zeby sie daly obsydiany do bedrocku
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi