TuraL 3 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Witam :)) po próbie przeładowania skryptu na ox wyskakuje mi takie coś Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a w konsoli to : http://pastebin.com/EU0ysZMv'>>http://pastebin.com/EU0ysZMv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Wgraj na nowo Skripta. Wychodzi na to że wystąpił błąd z komendą: /sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TuraL 3 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Tak ale jak nie ma tego skryptu to wszystko normalnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nizax 6 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Też tak mam... Dzisiaj przeszedłem na nowego spigota i chciałem z WildSkript sprawdzić jak działa command /skinf: trigger: send "test" change player's skin to "Dinnerbone" send "test"po wpisaniu ten błąd... Wszystko pozostałe śmiga tak jak na wcześniejszej wersji. @down Skript nie, ale WildSkript tak. Edytowane 30 października 2014 przez Nizax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TuraL 3 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 (edytowane) Ja mam 1.7.10 możliwe że sie skrypt updatował na 1.8 ? PS. Skrypt z tego co wiem to nie może zmieniać graczowi skina :) Ale mogę sie mylić. Edytowane 30 października 2014 przez TuraL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TuraL 3
Witam :)) po próbie przeładowania skryptu na ox wyskakuje mi takie coś Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! a w konsoli to :
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi