marekqa 5 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 Witam zrobil by mi ktoś skrypt na drop glowy gracza po zabiciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 29 października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 października 2014 on death of player: drop victim's skull at victim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 on death of player: drop victim's skull at victimDziala to tak ze bd glowa tego gracza ktory padl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Dziala to tak ze bd glowa tego gracza ktory padl?tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dermonn 3 Opublikowano 30 października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Nie lepszy plugin playershead? ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 30 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 października 2014 Nie lepszy plugin playershead? ._.nie bo wole skrypt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dermonn 3 Opublikowano 31 października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 Skrypt bardziej obciąża serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 31 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2014 (edytowane) Skrypt bardziej obciąża serwer.No i co? nie pisz mi tego ja chce skrypt a nie czyjeś mądrości ;p jak bym chcial plugin to bym go pobral a nie robil tematu po nic Edytowane 31 października 2014 przez marekqa creepek, Mroczny337 i Miloszp22 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marekqa 5
Witam zrobil by mi ktoś skrypt na drop glowy gracza po zabiciu
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi