Grex 58 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 Jak w pluginie zmienić nick gracza nad głową, tzn. Zmienić kolor i dodać inny tekst (Nie znalazłem działającego rozwiązania w Google) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#32366 15 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 Chodzi ci o coś takiego aby np nad nickiem: O coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 16 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 1 minutę temu, Filip napisał: Chodzi ci o coś takiego aby np nad nickiem: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! O coś takiego? Wystarczy aby się dało zmienić poprostu nick nad graczem na to co chce, ale to też spoko i może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#32366 15 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 W sensie, wiem tylko że w skrypcie da się ustawić nick gracza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 16 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 4 minuty temu, Filip napisał: W sensie, wiem tylko że w skrypcie da się ustawić nick gracza Ja potrzebuje ten efekt w pluginie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 536 Opublikowano 16 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 16 maja 2020 (edytowane) Za pomocą fielda. W pierwszej kolejności ukryj gracza wszystkim graczom online, następnie ustaw field w bloku try, catch, który jest poniżej oraz pokaż tego gracza wszystkim graczom online. playerProfile to GameProfile gracza, możesz go uzyskać tak: Spoiler GameProfile profile = ((CraftPlayer) p).getHandle().getProfile(); Spoiler Field field = playerProfile.getClass().getDeclaredField("name"); field.setAccessible(true); field.set(playerProfile, nickname); Tu jest ten field Edytowane 17 maja 2020 przez HotAngel2K17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grex 58
Jak w pluginie zmienić nick gracza nad głową, tzn. Zmienić kolor i dodać inny tekst (Nie znalazłem działającego rozwiązania w Google)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi