Skocz do zawartości
  • 0

Biblioteka Python do minecrafta

kubaczak2
 Udostępnij

Pytanie

Dzień dobry.

Szukam aktualnej biblioteki do pythona, która by mi pozwoliła tworzyć boty, które będą wykonywały określone akcje (wejdą na serwer napiszą jakąś wiadomość itp.) Chciałbym aby biblioteka miała możliwość obsługi ruchu, ekwipunku oraz chatu. Jeśli ktoś taką zna proszę o nazwę lub link.

Z góry dziękuję.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Ale to jest dość stara libka i obsługuje do 1.8.8, nie znalazłem nic na nowsze wersje. Musiałbyś sam napisać całość, jak chcesz jakiegoś bottera to sockety, proxy itd.

Znalazłem jeszcze to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - ma ponad 4 lata, ale warto przetestować, pewnie trzeba będzie poprawić kod.

Edytowane przez ivall

• 0
48 minut temu, ivall napisał:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Ale to jest dość stara libka i obsługuje do 1.8.8, nie znalazłem nic na nowsze wersje. Musiałbyś sam napisać całość, jak chcesz jakiegoś bottera to sockety, proxy itd.

Znalazłem jeszcze to Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - ma ponad 4 lata, ale warto przetestować, pewnie trzeba będzie poprawić kod.

Sprawdzałem spockbota, nie działa on na wersji 3.7 a na starszych mocno się sypie.

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...