masterekkkk 1 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 (edytowane) ================= /INCOGNITO ================ Siemanko, chciałbym wam przedstawić mój autorski skrypt na Incognito! Skrypt jest w 100% autorski. Skrypt wymaga: * SkinsRestorer * NameTagEdit Zapraszam również na mój kanał, możecie znaleźć tam więcej takich skryptów oraz poradników: Mój kanał Youtube: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Download: Edytowane 16 maja 2020 przez LeKuLa Usuwam formatowanie. Usunięty#32366 i maxcom1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creaperhunter 0 Opublikowano 11 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 11 marca 2021 na jakie wersje mc on działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoFFeIN04 538 Opublikowano 12 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2021 W dniu 11.03.2021 o 13:52, creaperhunter napisał: na jakie wersje mc on działa? a jaką masz? Skrypt nie korzysta z żadnej nowej składni więc myślę, że na większości. Najłatwiej Ci będzie przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nevernvl 0 Opublikowano 17 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2021 Takich skryptów lata po forach/youtubach pełno... widać że troszkę się na jakimś wzorowałeś ale nie chcę wnikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buggy 0 Opublikowano 2 lutego Udostępnij Opublikowano 2 lutego A jaka jest permisja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RabbitXOne 2 Opublikowano 3 lutego Udostępnij Opublikowano 3 lutego W dniu 2.02.2022 o 08:57, Buggy napisał: A jaka jest permisja? Właśnie nie ma. Jeśli chcesz ustawić wymagane uprawnienia to pod linijką 17. wstaw "permission: " i jakieś uprawnienie, np. "lubieplacki.incognito". Nie zapomnij o wstawieniu tabulatora przed wpisaniem czegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaffi_ 1 Opublikowano 6 lutego Udostępnij Opublikowano 6 lutego bardzo fajny skrypt raczej będę używał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buggy 0 Opublikowano 7 lutego Udostępnij Opublikowano 7 lutego (edytowane) Cytat Właśnie nie ma. Jeśli chcesz ustawić wymagane uprawnienia to pod linijką 17. wstaw "permission: " i jakieś uprawnienie, np. "lubieplacki.incognito". Nie zapomnij o wstawieniu tabulatora przed wpisaniem czegokolwiek Wielkie dzięki EDIT: Nie działa , wyskakuje błąd. Edytowane 7 lutego przez Buggy nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18wpupe 1 Opublikowano 8 maja Udostępnij Opublikowano 8 maja W dniu 7.02.2022 o 19:23, Buggy napisał: Wielkie dzięki EDIT: Nie działa , wyskakuje błąd. Co Ci nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buggy 0 Opublikowano 13 maja Udostępnij Opublikowano 13 maja W dniu 8.05.2022 o 09:47, glock18wpupe napisał: Co Ci nie działa? Zmiana nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi