cupxz 3 Opublikowano 12 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2020 Witam mam problem z gui w skript, nie działa komenda "close then run" wyskakuje błąd podczas reloadu skryptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 12 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2020 nie powinno być "to close then run " ? cupxz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cupxz 3 Opublikowano 12 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2020 2 minuty temu, HotAngel2K17 napisał: nie powinno być "to close then run " ? Powinno być dzięki, ale nie wiesz ldaczego jak klikne nie otwiera mi się drugie menu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 532 Opublikowano 12 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2020 Generalnie zamiast funkcji "format slot" polecam ci inną funkcję, link do mojego poradnika. To powinno rozwiązać twój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cupxz 3 Opublikowano 12 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 maja 2020 2 minuty temu, HotAngel2K17 napisał: Generalnie zamiast funkcji "format slot" polecam ci inną funkcję, link do mojego poradnika. To powinno rozwiązać twój problem Dzięki zapoznam się z tym poradnikiem może będzie działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 12 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
cupxz 3
Witam mam problem z gui w skript, nie działa komenda "close then run" wyskakuje błąd podczas reloadu skryptu
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi