ChlebekPlayer 4 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 (edytowane) Mam taki skrypcik: command /ustawopoznienie [<text>]: permission: chlebekcore.admin permission message: &cNie mozesz ustawic opoznienia trigger: set {czas.opoznienie} to %arg-1% stop Czym moge zastąpić to "set {czas.opoznienie} to %arg-1%" ponieaz skript wywala blad z arg1 a jest mi to potrzbne do funkcjonowania innych skryptów Oraz drugie pytanie w jaki sposób mam to zamienić ponieważ skript uważa ze czas.opoznienie to nie czas wait {czas.opoznienie} second Edytowane 11 maja 2020 przez xAxee Wstawiam w code Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 command /ustawopoznienie [<text>]: permission: chlebekcore.admin permission message: &cNie mozesz ustawic opoznienia trigger: set {czas.opoznienie} to arg stop co do drugiego to nie można tak zrobić, musisz zapisać zmienna jako time span np: set {_time} to 5 second wait {_time} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 11 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 \ 10 minut temu, xAxee napisał: command /ustawopoznienie [<text>]: permission: chlebekcore.admin permission message: &cNie mozesz ustawic opoznienia trigger: set {czas.opoznienie} to arg stop co do drugiego to nie można tak zrobić, musisz zapisać zmienna jako time span np: set {_time} to 5 second wait {_time} A w jaki sposób moge przechwyćić a następnie użyć w komendzie koordynaty gracza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 2 minuty temu, ChlebekPlayer napisał: A w jaki sposób moge przechwyćić a następnie użyć w komendzie koordynaty gracza %player%'s location np player-arg's location Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 11 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 Teraz, xAxee napisał: %player%'s location np player-arg's location Generalnie chodzi o to ze robie sobie /setspawn i /spawn i w momencie komendy /setspawn potrzebuje aby koordynaty gracza byly zmienna przykladowo {koordy.spawn}, a nastepnie przy /spawn aby gracz przeteleportowac na koordy zdefiniowane w {koordy.spawn} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 1 minutę temu, ChlebekPlayer napisał: Generalnie chodzi o to ze robie sobie /setspawn i /spawn i w momencie komendy /setspawn potrzebuje aby koordynaty gracza byly zmienna przykladowo {koordy.spawn}, a nastepnie przy /spawn aby gracz przeteleportowac na koordy zdefiniowane w {koordy.spawn} teleport player to %location% czyli teleport player to {koordy.spawn} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ChlebekPlayer 4 Opublikowano 11 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 (edytowane) 40 minut temu, xAxee napisał: teleport player to %location% czyli teleport player to {koordy.spawn} Nwm teraz mam cos takiego: command /setspawn: permission: chlebekcore.admin permission message: &a[ChlebekCore] &cNie możesz ustawić spawna trigger: set {_x} to player's x-cordinate set {_y} to player's y-cordinate set {_z} to player's z-cordinate execute console command "minecraft:tp %player% %{_x}%,%{_y}%,%{_z}%" Edytowane 11 maja 2020 przez xAxee Wstawiam w code Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 617 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 15 minut temu, ChlebekPlayer napisał: command /setspawn: permission: chlebekcore.admin permission message: &a[ChlebekCore] &cNie możesz ustawić spawna trigger: set {_x} to player's x-cordinate set {_y} to player's y-cordinate set {_z} to player's z-cordinate execute console command "minecraft:tp %player% %{_x}%,%{_y}%,%{_z}%" no no no no... command setspawn: permission skript.setspawn trigger: set {spawn} to location of player command spawn: trigger: teleport player to {spawn} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ChlebekPlayer 4
Mam taki skrypcik:
Czym moge zastąpić to "set {czas.opoznienie} to %arg-1%" ponieaz skript wywala blad z arg1 a jest mi to potrzbne do funkcjonowania innych skryptów
Oraz drugie pytanie w jaki sposób mam to zamienić ponieważ skript uważa ze czas.opoznienie to nie czas
wait {czas.opoznienie} second
Edytowane przez xAxeeWstawiam w code
Notatka dodana przez xAxee
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi