Qaress 4 Opublikowano 9 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 napisałby mi ktoś skrypt na to aby cały czas był na serverze ??? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cantare 7 Opublikowano 9 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 Można użyć również Gamerule: /gamerule doDayCycle false Ale jak skrypt, to tutaj poniżej jak i wyjaśnienie funkcji. every 1 minute: execute console command "time set day" every 1 minute - co jaki czas ma wywoływać się komenda. execute console command - konsola wywołuje komendę "time set day" - można zmienić na "sun" (jeżeli posiada się plugin Essentials). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qaress 4 Opublikowano 9 maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 nie pomyślałem wsm o tym //do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 10 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Qaress 4
napisałby mi ktoś skrypt na to aby cały czas był na serverze ???
z góry dzięki
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi