SoBo17 2 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 (edytowane) Witam, Dzisiaj dostałem ostrzeżenie od Moda LeKuLi za to że mój post (według lekuli) nic nie wnosił. A według mnie post został usunięty ze względu na to że uderzał w danego moderatora. Post miał na celu odsunięcie bezpodstawnych oskarżeń o kopiowanie kanałów. Na dowód przesyłam zdjęcie mojego ostrzeżenia.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Pozdrawiam SoBo. Edytowane 1 maja 2020 przez SoBo17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 1 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2020 @LeKuLa popełnił następujące naruszenia: Napisanie niewiele wnoszących oskarżeń biorąc pod uwagę przedstawione dowody. (Zgodność screenów na poziomie 50% i sam fakt, że mowa o układzie kanałów discorda) Niezadbanie o estetykę posta - umieszczenie bardzo długich screenów bez spoilerów. Podejmowanie działań moderacyjnych we własnej sprawie co utrudnia bezstronność. Potraktowanie stwierdzenia "po co tak szukać atencji" jako "wyzywanie od atencjuszy". Warto zauważyć, że o ile dwa ostatnie są naruszeniami moderacji o tyle dwa pierwsze stanowią naruszenia użytkowników za które w normalnych warunkach można otrzymać ostrzeżenia. Niniejszym post odkrywam, ostrzeżenie cofam, estetykę poprawiam, a @LeKuLa udzielam ostatniego ostrzeżenia, że takie ilości naruszeń nie będą tolerowane w ekipie. Somka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi