Skocz do zawartości

[Odwołanie] Ostrzeżenie od moderatora Lekula

SoBo17
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Dzisiaj dostałem ostrzeżenie od Moda LeKuLi za to że mój post (według lekuli) nic nie wnosił. A według mnie post został usunięty ze względu na to że uderzał w danego moderatora. Post miał na celu odsunięcie bezpodstawnych oskarżeń o kopiowanie kanałów. Na dowód przesyłam zdjęcie mojego ostrzeżenia.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Pozdrawiam SoBo.

Edytowane przez SoBo17

• Briks zmienił(a) tytuł na [Odwołanie] Na moderatora LeKuLa
  • Briks zmienił(a) tytuł na [Odwołanie] Ostrzeżenie od moderatora Lekula

@LeKuLa popełnił następujące naruszenia:

1. Napisanie niewiele wnoszących oskarżeń biorąc pod uwagę przedstawione dowody.
    (Zgodność screenów na poziomie 50% i sam fakt, że mowa o układzie kanałów discorda)
  2. Niezadbanie o estetykę posta - umieszczenie bardzo długich screenów bez spoilerów.
  3. Podejmowanie działań moderacyjnych we własnej sprawie co utrudnia bezstronność.
  4. Potraktowanie stwierdzenia "po co tak szukać atencji" jako "wyzywanie od atencjuszy".

Warto zauważyć, że o ile dwa ostatnie są naruszeniami moderacji o tyle dwa pierwsze stanowią naruszenia użytkowników za które w normalnych warunkach można otrzymać ostrzeżenia.

Niniejszym post odkrywam, ostrzeżenie cofam, estetykę poprawiam, a @LeKuLa udzielam ostatniego ostrzeżenia, że takie ilości naruszeń nie będą tolerowane w ekipie. 

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...