Cześć, mam dwa pytania. Pierwsze, jak mam plugin deluxechat to jaką zmienną mogę dodać do niego punkty z formatem, tak jak w essentials w essentials się daję np {POINTS} {TAG} i wychodzi np: [1000] [XXX] Filip: wiadomość a jak ktoś nie ma gildi to jest: [1000] Filip: wiadomość.
Drugie pytanie, jak mogę zrobić skrypt na gui że jak kliknę na głowę jakiegoś gracza który jest dodany do gildi to wykonuje się komenda "say %kliknięty gracz%" udało mi się zrobić aby na chacie wysyłało wszystkich graczy dodanych do gildi, tak:
set {l::*} to player guild members
loop {l::*}:
send "%loop-value%"
Ale chcę że jak ktoś z gildi kliknie na główkę gracza w gui to wykonuje się komenda, skrypt na gui mam taki:
on rightclick on dragon_egg:
open chest with 4 rows named "Panel:" to player
set {l::%player%::*} to player guild members
set {_l::%player%} to 0
loop {l::%player%::*}:
set player's current inventory's slot {_l::%player%} to ("%loop-value%" parsed as offline player)'s skull named "%loop-value%"
add 1 to {_l::%player%}
Z góry bardzo dziękuje za pomoc! Za wszelką pomoc daję łapkę albo serduszko
Pytanie
Gość Usunięty#32366
Cześć, mam dwa pytania. Pierwsze, jak mam plugin deluxechat to jaką zmienną mogę dodać do niego punkty z formatem, tak jak w essentials w essentials się daję np {POINTS} {TAG} i wychodzi np: [1000] [XXX] Filip: wiadomość a jak ktoś nie ma gildi to jest: [1000] Filip: wiadomość.
Drugie pytanie, jak mogę zrobić skrypt na gui że jak kliknę na głowę jakiegoś gracza który jest dodany do gildi to wykonuje się komenda "say %kliknięty gracz%" udało mi się zrobić aby na chacie wysyłało wszystkich graczy dodanych do gildi, tak:
set {l::*} to player guild members
loop {l::*}:
send "%loop-value%"
Ale chcę że jak ktoś z gildi kliknie na główkę gracza w gui to wykonuje się komenda, skrypt na gui mam taki:
on rightclick on dragon_egg: open chest with 4 rows named "Panel:" to player set {l::%player%::*} to player guild members set {_l::%player%} to 0 loop {l::%player%::*}: set player's current inventory's slot {_l::%player%} to ("%loop-value%" parsed as offline player)'s skull named "%loop-value%" add 1 to {_l::%player%}Z góry bardzo dziękuje za pomoc! Za wszelką pomoc daję łapkę albo serduszko
https://skript.pl/temat/38709-skript-i-plugin/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi