Witam potrzebny mi skrypt ktory bedzie robil tak ze sprzeda wszystkie itemki ktore wsadzi sie do gui chodzi mi o to ze do tego mojego skryptu dodac trzeba i jak na bariere klikniesz to wtedy sprzeda albo jak klikniesz ESC duzo umniem robic s skript ale tego nie wiem skrypt zamieszczam na dole PS. prosze o pomoc z gory dzieki a i najlepiej jakby bylo po angielsku wszystko ale nie musi
skrypt:
command /sell:
trigger:
open chest with 4 rows named "&2&lSelling Menu" to player
format slot 35 of player with barrier named "&6&lSell all" to close
Pytanie
Erykoso 0
Witam potrzebny mi skrypt ktory bedzie robil tak ze sprzeda wszystkie itemki ktore wsadzi sie do gui chodzi mi o to ze do tego mojego skryptu dodac trzeba i jak na bariere klikniesz to wtedy sprzeda albo jak klikniesz ESC duzo umniem robic s skript ale tego nie wiem
skrypt zamieszczam na dole PS. prosze o pomoc z gory dzieki a i najlepiej jakby bylo po angielsku wszystko ale nie musi
skrypt:
command /sell: trigger: open chest with 4 rows named "&2&lSelling Menu" to player format slot 35 of player with barrier named "&6&lSell all" to closeWstawiam w code
Notatka dodana przez HeezQ
https://skript.pl/temat/38693-potrzebny-mi-skrypt-115-wersja/Udostępnij na innych stronach
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi