Kucatowskyv3 0 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2020 Witam, mam problem z Skriptem. Kiedy użyję komendy np. /kit to ostrzeżenie, żeby użyć komendy /zestawy jest pisane dwa razy, a powinno być raz, spojrzył by ktoś na skrypt i mi pomógł? Dzięki. command /kit [<text>]: trigger: cancel event send "&8[&aXXXXXXX.pl&8] &cPowinieneś użyć komendy /zestawy!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jaku49 691 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2020 Z kodu nie wynika, że dzieje się to dwa razy. Być może w innym pliku .sk masz to samo po raz drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kucatowskyv3 0 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 kwietnia 2020 3 godziny temu, jaku49 napisał: Z kodu nie wynika, że dzieje się to dwa razy. Być może w innym pliku .sk masz to samo po raz drugi. Niestety nie, ponieważ kiedyś taką komendę robiłem w MyCommand, ale MyCommand usunąłem. Zapomniałem dopisać, moja konsola pokazuje coś takiego: [09:09:05 INFO]: Kucatowsky issued server command: /kit [09:09:05 INFO]: Kucatowsky [94d88eba-3273-382e-b8d3-ee45caf4b4c8]: /kit Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kucatowskyv3 0
Witam, mam problem z Skriptem. Kiedy użyję komendy np. /kit to ostrzeżenie, żeby użyć komendy /zestawy jest pisane dwa razy, a powinno być raz, spojrzył by ktoś na skrypt i mi pomógł? Dzięki.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi