kroki55 0 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2020 Siemka, Napisał by mi ktoś skript, że ruda kwarcu na regionie 'kwarc' odnawia się co 5 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kokkke 5 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2020 on break: if event-block is quartz block: if "%region at event-block%" contains "kwarc": wait 5 seconds set event-block to quartz block Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kroki55 0 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2020 Nie wywala żadnych błędów, ale i tak nie działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2020 quartz block zamień na quartz ore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kokkke 5 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2020 2 minuty temu, kroki55 napisał: Nie wywala żadnych błędów, ale i tak nie działa! to ma być ruda kwarcu czy block kwarcu? bo ja zrobiłem że działa na block kwarcu on break: if event-block is quartz ore: if "%region at event-block%" contains "kwarc": wait 5 seconds set event-block to quartz ore ale masz tu też na rude kwarcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kroki55 0 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2020 Ok wszystko działa! Dzięki bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kroki55 0
Siemka,
Napisał by mi ktoś skript, że ruda kwarcu na regionie 'kwarc' odnawia się co 5 sek
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi