Yoiviss 3 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2020 witam, czy komuś chciało by się napisać skrypt na coś takiego?: jak wpisujesz /pomoc wypisuje ci np coś takiego: /ldrop « Lista dropow /discord « Link do discorda /pc « Lista dropow z premium case -------- oraz oczywiście komendy /ldrop /discord oraz /pc [liste dropow juz sam sobie napisze ale chodzi mi o same podstawy] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2020 command /nazwakomendy [<text>]: trigger: send "wiadomosc" Powiel kod ile razy potrzebujesz i pozmieniaj wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krajek 1 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2020 Ja ci zara napisze command /pomoc: trigger: send "&6------------------------------------------------------" to player send "&4/ldrop - Lista dropów serwera" to player send "&4/discord - Nasz serwerowy DC" to player send "&4/pc - Premium Case" to player stop command /info: trigger: send "&6Uzycie&4 /pomoc" to player stop Wstawiam w code Łączę posty Notatka dodana przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yoiviss 3 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2020 dziekuje, LjayPL dał lepsze rozwiązanie lecz Twoje krajek też można było wykorzystać lecz troszke trudniej. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 18 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Yoiviss 3
witam, czy komuś chciało by się napisać skrypt na coś takiego?:
jak wpisujesz /pomoc wypisuje ci np coś takiego:
/ldrop « Lista dropow
/discord « Link do discorda
/pc « Lista dropow z premium case
--------
oraz oczywiście komendy /ldrop /discord oraz /pc
[liste dropow juz sam sobie napisze ale chodzi mi o same podstawy]
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi