Yoiviss 3 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 Witam, czy mógłby ktoś mi ogarnąć skrypt na drop? Nie mam jakichś wymagań, po prostu żeby był wedle możliwości przejrzysty, nie musi mieć żadnego gui tylko fajnie by było jakby informował o dropniętym przedmiocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 on load: clear {drop::*} add diamond to {drop::*} add diamond to {drop::*} add emerald to {drop::*} add iron ingot to {drop::*} add iron ingot to {drop::*} add iron ingot to {drop::*} add iron ingot to {drop::*} add iron ingot to {drop::*} add gold ingot to {drop::*} add gold ingot to {drop::*} add gold ingot to {drop::*} add gold ingot to {drop::*} add gold ingot to {drop::*} loop (100 - (size of {drop::*})) times: add air to {drop::*} on break: event-block is stone set {_i} to random element out of {drop::*} {_i} is not air drop {_i} at event-block send "&7Wydropiles: &a%{_i}%" kazde dodanie przedmiotu do listy (add diamond to {drop::*}) to 1% Yoiviss i Misio12320 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yoiviss 3 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 Mój bóg - Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1965 Opublikowano 15 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Yoiviss 3
Witam, czy mógłby ktoś mi ogarnąć skrypt na drop? Nie mam jakichś wymagań, po prostu żeby był wedle możliwości przejrzysty, nie musi mieć żadnego gui tylko fajnie by było jakby informował o dropniętym przedmiocie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi