Fifixd 0 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 (edytowane) Zrobilem skrypt, lecz jak chce banowac gracza, banuje siebie... jakby jeszcze sie dalo abym sie teleportowal jak klikne ten patyk do gracza mam tam zrobione ale jest blad Edytowane 12 kwietnia 2020 przez xAxee Wstawiam długi kod na code.skript.pl Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#22684 247 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 Banuje Ciebie, ponieważ podczas tego eventu on inventory click to Ty jesteś %player%, możesz spróbować zapisać aktualnego gracza do zmiennej, a po wszystkim wyczyścić zmienną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fifixd 0 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 25 minut temu, ivall napisał: Banuje Ciebie, ponieważ podczas tego eventu on inventory click to Ty jesteś %player%, możesz spróbować zapisać aktualnego gracza do zmiennej, a po wszystkim wyczyścić zmienną. Mógłbyś to zrobić bo nie rozumiem do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#22684 247 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 (edytowane) Nie mam pewności, czy zadziała, jeżeli nie to zmień linijkę set {gracz} to player-arg na set {gracz} to %arg 1% Edytowane 12 kwietnia 2020 przez xAxee Wstawiam dłuższy kod na code.skript.pl Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fifixd 0 Opublikowano 11 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2020 (edytowane) 20 godzin temu, ivall napisał: Nie mam pewności, czy zadziała, jeżeli nie to zmień linijkę set {gracz} to player-arg na set {gracz} to %arg 1% A z tym patykiem? Sorki nie sprawdzę teraz czy działa bo jestem na telefonie najwyżej jutro. Tylko jeszcze z tym patykiem że jak otworze to menu za pomocą patyka to twoje się do gracza. A da się jeszcze aby można było że jak wpisze /md nick i kolejny raz nie mogę jak wpisałem raz? Jeszcze jak zbanuje lub wykickuje kogoś to żeby się ten modmode wylaczalo //// nie dziala Edytowane 12 kwietnia 2020 przez xAxee Łączę posty. Poprawiam cytat i usuwam niepotrzebny drugi. Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#22684 247 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2020 7 minut temu, Fifixd napisał: nie dziala Jakieś błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fifixd 0 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2020 (edytowane) 7 godzin temu, ivall napisał: Jakieś błędy? tak Edytowane 12 kwietnia 2020 przez xAxee Łączę posty, wstawiam w code.skript.pl // xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#22684 247 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2020 wytabuj sobie lol, masz napisane co gdzie jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fifixd 0 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2020 36 minut temu, ivall napisał: wytabuj sobie lol, masz napisane co gdzie jak nie rozumiem gdzie, moglbys to zrobic? Sorki za to, ze nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2020 zobacz czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fifixd 0 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2020 10 minut temu, _MicX_ napisał: zobacz czy działa dziala, a mozesz zrobic aby gracz dostawal bana komenda /ban a nie ban due to bo mam juz tam zrobione broadcasty w pluginie i wgl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _MicX_ 51 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fifixd 0 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2020 58 minut temu, _MicX_ napisał: Ok sprawdzę później bo jestem na tel a wczesniej jest event z kliknięciem na patyk i jest teleportacja do gracza mógłbyś to ogarnąć i jeszcze żeby podczas tego {md::%player%} nie można było otwierać eq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fifixd 0 Opublikowano 12 kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2020 (edytowane) 5 godzin temu, _MicX_ napisał: masz caly skrypt i prosze zrob abym teleportowal sie do gracza tam w gui jkak masz event on righclick on stick i zeby jak klikne w tym patyka na tą sikiera otwieralo sie /bh ale BANY nie dzialaja ani kicki Edytowane 12 kwietnia 2020 przez xAxee Poprawiam cytat Notatka dodana przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fifixd 0
Zrobilem skrypt, lecz jak chce banowac gracza, banuje siebie...
jakby jeszcze sie dalo abym sie teleportowal jak klikne ten patyk do gracza mam tam zrobione ale jest blad
Edytowane przez xAxeeWstawiam długi kod na code.skript.pl
Notatka dodana przez xAxee
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi