Skocz do zawartości

[Sprzedam] Gotowe Paczki pluginów oraz Biomy w DOBRYCH cenach!

AjaxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, posiadam na sprzedaż koło 40 sztuk różnych biomów z generatorami oraz mapami, posiadam również biomy odwzorowane z niektórych dużych serwerów typu:

- Mc4u (biomy 1:1 z 3 edycji)
- Arivi 
- Dragonsurvival

- Pvphype

- Arhard

+ z innych serwerów.

Koszt biomów nie ważne jakich z generatorem to 30 zł PSC/PayPal/Przelew

Koszt biomów - mapy (od 1 do 5 biomów na mapie) 20 zł PSC/PayPal/Przelew

Można również wykupić paczkę 40 sztuk biomów w cenie 300 zł (Większość to generatory)

Mysteryboxy z random biomami 50 zł i od 3 do 5 generatorów z biomami

wszystkie biomy są wykonane przez ze mnie w 100%, nie są to biomy które widnieją gdzieś w sieci, nigdy wcześniej z nikim nie dzieliłem się nimi.

Posiadam również gotowe paczki serwerowe również wcześniej nigdzie nie udostępniane, jest ich około 20-25 na różne wersje i tryby. 

Rok temu chciałałem wystartować z projektem prezentując biomy oraz paczki lecz coś poszło nie tak i gotowe pliki zbywają na moim komputerze.

Przykładowe ceny takich paczek:

- Easyhc-mediumhc-hardcore - od 20 do 30 zł

- Freebuilds - pvp (+ mapy + konfiguracja) - od 30 do 50 zł

- Megadrop - 20 zł

- Megaenchant - skyblock - paczki wzorowane na jakiś serwerach - od 40 do 60 zł

Paczki zawierają sprawdzone pluginy, nie ma w nich żadnych backdoorów, kod jest przejrzysty, niektóre pluginy były przerabiane (desing np. gui) przez zemnie + dodanie jakiś usprawnień/opcji dodatkowych.

Kontakt ze mną na forum. 

Ewentualnie email: [email protected]

Istnieje również opcja dostania darmowego mysteryboxa z biomami, za promocje tematu innym potencjalnym kupcą.

Nie tworze plików na zamówienie, sprzedaje to co mam na stanie.

Pozdrawiam.

Paczki pluginów bardzo słabo zrobione, Ajax użył w jednej z nich stare wersje pluginów (funnyguilds, skript) i pluginy, które nie są wspierane od lat (permissionsex). Dodatkowo większość rzeczy jest zrobiona na skryptach co bardzo obciąża serwer. Takiej paczki nie użył bym nawet za darmo.

Edytowane przez Helios1993

• 5 miesięcy temu...
W dniu 11.04.2020 o 14:47, Helios1993 napisał:

Paczki pluginów bardzo słabo zrobione, Ajax użył w jednej nich stare wersje pluginów (funnyguilds, skript) i pluginy, które nie są wspierane od lat (permissionsex). Dodatkowo większość rzeczy jest zrobiona na skryptach co bardzo obciąża serwer. Takiej paczki nie kupiłbym nawet za 5zł.

to fajnie ze nie zawiadomil o skryptach w paczkach

• 3 miesiące temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...