Sh3r3r 0 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Cześć, Potrzebuje paru skryptów/pluginów na coś takiego jak dwa teamy red team i blue teamto tak co potrzebuje ? Drop z stonePlugin na gildie/teamy coś w tym styluRanking Z góry dziękuje potrzebuje to na jak najszybciej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 @up wiesz co ja bym ci drop z stona polecil otherdrops bo ja tam skryptą na drop nie ufam chcesz to ci moge mój config do tego dac są fortunki wiekszy drop dla VIP itp Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tokarek 19 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Jesli chodzi o gildie to polecam FunnyGuild z tabem maciesik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sh3r3r 0 Opublikowano 23 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Mmm tak ogarnąłem już prawie wszystko sopher wreszcie pomógł xDD tylko nie ogarniam permisji z gildi a mam na serwie PVPGuild od patka i tak dalej polecacie jeszcze jakieś pluginy/skrypty na serwer typu 2 teamy ? blue red? Właśnie ma ktoś plugin na generator stone ? w sensie stoniarki bo jak mam skrypty to mi błędy wypi*dalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _Of3k 278 Opublikowano 24 października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 października 2014 Powiem tak cyt. 'Lepsze pluginy' co to blue i red jak przyjde ze sgl to podpatrze może mam. Stoniartka?podaj jaki crafting i będzie gitata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 24 października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 października 2014 @2upPolecam ci plugin EastStone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vecci 0 Opublikowano 24 października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 października 2014 (edytowane) Drop PatyczaQST Gildie funnyguilds dzikoysk (plugin) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Gildie 2 skGuilds AdamGrzegorz (skrypt) Edytowane 17 lipca 2020 przez Wojciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 24 października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 października 2014 Drop PatyczaQSTZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Ranking TheFa*****C*o***Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Gildie funnyguilds dzikoysk (plugin)Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Gildie 2 skGuilds AdamGrzegorz (skrypt)Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Koleś FunnyGuilds ma ranking w sobie to po co ranking oddzielnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vecci 0 Opublikowano 24 października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 października 2014 Koleś FunnyGuilds ma ranking w sobie to po co ranking oddzielnie?Prośił o ranking więc go dałem gdyby sie zdecydował na skGuilds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 24 października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 października 2014 @up dobra dobra sory nie zauwazyłem ale itak ja bym polecał plugin FunnyGuilds bo sk zawsze moze miec blędy a z tego co wiem to Funnyguilds ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sh3r3r 0
Cześć,
Potrzebuje paru skryptów/pluginów na coś takiego jak dwa teamy red team i blue team
to tak co potrzebuje ?
Drop z stone
Plugin na gildie/teamy coś w tym stylu
Ranking
Z góry dziękuje potrzebuje to na jak najszybciej :/
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi