marekqa 5 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Witam mam prośbę zrobił by mi ktoś skrypt na zablokowanie tego ze pisze NICK left the game i zeby pisalo zamiast tego - a zamiast napisu przy dolaczaniu to + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neexipl 21 Opublikowano 23 października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Nie testowałem ale na powinno działać ;)Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marekqa 5 Opublikowano 23 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 października 2014 Nie testowałem ale na powinno działać ;)Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Ok działa thx,Można zamknąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marekqa 5
Witam mam prośbę zrobił by mi ktoś skrypt na zablokowanie tego ze pisze NICK left the game i zeby pisalo zamiast tego - a zamiast napisu przy dolaczaniu to +
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi