Fix 2 Opublikowano 31 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2020 (edytowane) elo znów chciałbym zrobić coś takiego if {status} is "true": every {czas} seconds: send "COS" to all players Ale w konsoli wywala mi błąd "can't understand this condition: 'every {czas} seconds" dodam że w variables mam ustawione [ {czas} = 60 ] Jakieś rozwiązania? Edytowane 31 marca 2020 przez LjayPL789 Wstawiam w code. Notatka dodana przez bludis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeQ34 14 Opublikowano 31 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2020 Trzymaj : variables: {status} = true options: czas: 10 every {@czas} seconds: if {status} is true: send "COS" to all players Wystarczyło dać czas w opcje i dać event every {@czas} seconds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fix 2 Opublikowano 31 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 marca 2020 11 minut temu, NeQ34 napisał: Trzymaj : variables: {status} = true options: czas: 10 every {@czas} seconds: if {status} is true: send "COS" to all players Wystarczyło dać czas w opcje i dać event every {@czas} seconds A nie da się zrobić w variables zmiennej czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeQ34 14 Opublikowano 31 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2020 W zmiennej mi nie wychodzi. Wyskakuje mi błąd że czas w tej zmiennej nie jest jako time span Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 31 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2020 on load: set {czas} to "5 seconds" on join: while player is online: if {status} is true: send "Wiadomość" to player wait ({czas} parsed as timespan) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fix 2
elo znów chciałbym zrobić coś takiego
if {status} is "true": every {czas} seconds: send "COS" to all players
Ale w konsoli wywala mi błąd "can't understand this condition: 'every {czas} seconds" dodam że w variables mam ustawione [ {czas} = 60 ]
Jakieś rozwiązania?
Edytowane przez LjayPL789Wstawiam w code.
Notatka dodana przez bludis
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi