Skocz do zawartości
  • 0

BŁĘDY

Pytanie

command /drop:    
    trigger:        
        open chest with 1 rows named "&4&lInformacje o dropie" to player        
        wait 2 tick        
        format slot 0 of player with 1 of emerald named "&8>> &7Drop &eGracza" to run "execute player command dropgracza123123"
    format slot 9 of player with 1 of book named "&8>> &cWylacz/wlacz wiadomosci" to run "execute player command wylaczwiadomoscizdropu"

command /dropgracza123123:
    trigger:
        open chest with 1 rows named "&4&lDrop gracza" to player
        wait 2 tick
        format slot 0 of player with 1 of diamond named "&8>> &7szansa: &61%" to close
        format slot 1 of player with 1 of emerald named "&8>> &7szansa: &61%" to close
        format slot 2 of player with 1 of redstone named "&8>> &7szansa: &67%" to close
        format slot 3 of player with 1 of coal named "&8>> &7szansa: &610%" to close
        format slot 4 of player with 1 of book named "&8>> &7szansa: &63%" to close
        format slot 5 of player with 1 of iron ingot named "&8>> &7szansa: &68%" to close
        format slot 6 of player with 1 of gold ingot named "&8>> &7szansa: &65%" to close

Mam 11 błędów, co ja mam tutaj źle, ktoś pomoże ?

Edytowane przez HeezQ
HeezQ

Wstawiam w code

Notatka dodana przez HeezQ

https://skript.pl/temat/37871-b%C5%82%C4%99dy/

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@boleknowak         "format slot 0 of player with 1 of emerald named "&8>> &7Drop &eGracza" to close then run [execute player command "dropgracza123123"]" a to?? nie chce mi otworzyc tego gui co mam pod ta komenda++

https://skript.pl/temat/37871-b%C5%82%C4%99dy/#findComment-240098