Grex 58 Opublikowano 30 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2020 %player's ping% Niestety, ale to nie działa na Spigot 1.12.2. Jaki inny silnik na serwer polecacie, aby obsługiwał pluginy takie jak Spigot i był zoptymalizowany co najmniej podobnie do Spigot? (Nie licząc Paper, którego nie ogarniam XD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 30 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2020 Może masz złą wersje pluginu Skript. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 30 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2020 Teraz, TakiJakTy napisał: Może masz złą wersje pluginu Skript. Sprawdzałem już to, jednak na każdej wersji skript jaką pobiorę, w połączeniu z Spigot 1.12.2 wyskakuje powiadomienie, że wyrażenie PING, nie jest obsługiwane na tym silniku serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 30 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2020 (edytowane) tylko dev37c na 1.12.2 + skoro nie jest obsługiwane na Spigocie, a Ty nie chcesz Papera, to oczekujesz, że Ci napiszemy silnk obsługujący player's ping? xD Edytowane 30 marca 2020 przez LjayPL789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grex 58 Opublikowano 30 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 marca 2020 10 minut temu, LjayPL789 napisał: tylko dev37c na 1.12.2 + skoro nie jest obsługiwane na Spigocie, a Ty nie chcesz Papera, to oczekujesz, że Ci napiszemy silnk obsługujący player's ping? xD Nie oczekuję , że ktoś napisze specjalnie dla mnie silnik. Wiem, że istnieje na pewno wiele więcej silników niż Bukkit Spigot i Paper. Oczekiwaną dla mnie odpowiedzią na te pytanie jest to, jaki inny silnik jest wart uwagi, i jaki możecie polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 31 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2020 Żaden inny, przestaw się na Papera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Grex 58
%player's ping%
Niestety, ale to nie działa na Spigot 1.12.2.
Jaki inny silnik na serwer polecacie, aby obsługiwał pluginy takie jak Spigot i był zoptymalizowany co najmniej podobnie do Spigot? (Nie licząc Paper, którego nie ogarniam XD)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi