Skocz do zawartości
  • 0

Zmiana receptury leja

Gość Nes0x

Pytanie

Witam 

Proszę o napisanie skryptu na zmianę craftingu leja craftowalo by się go poprzez bloki zelaza zamiast sztabek chciałbym aby oryginalna receptura ze sztabkami była zablokowana 

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

@wewewewexddd błąd:

[Server thread/ERROR]: Numeric ids are not supported anymore. (lej.sk, line 4: register new shaped recipe for {@lej} using block of iron, air, block of iron, block of iron, chest, block of iron, air, block of iron, air')

• 0
on script load:
	register new shaped recipe for hopper using iron block, air, iron block, iron block, air, iron block, air, iron block, air
	register new shaped recipe for air using iron, air, iron, iron, air, iron, air, iron, air

Wymaga restartu

Edytowane przez Helios1993

• 0
Gość KuzynProcesor
Godzinę temu, Helios1993 napisał:

on script load:
	register new shaped recipe for hopper using iron block, air, iron block, iron block, air, iron block, air, iron block, air
	register new shaped recipe for air using iron, air, iron, iron, air, iron, air, iron, air

Wymaga restartu

wymaga też skquery

• 0

@Helios1993 Błąd:

Can't understand this condition/effect: register new shaped recipe for air using iron, air, iron, iron, air, iron, air, iron, air (lej.sk, line 3: register new shaped recipe for air using iron, air, iron, iron, air, iron, air, iron, air')

a i ja chcialem zeby tez skrzynka byla w tym craftingu nowym 

• 0

sory, mój błąd, dałem iron zamiast iron ingot

on script load:
	register new shaped recipe for hopper using iron block, air, iron block, iron block, chest, iron block, air, iron block, air
	register new shaped recipe for air using iron ingot, air, iron ingot, iron ingot, chest, iron ingot, air, iron ingot, air

• 0

@Helios1993  a i jeszcze jedno mam taki pewien skrypt i cos nie dziala moglbys zerknac? Bylbym wdzieczny

Skrypt: 

command /czaszki [<text>]:
    trigger:
        loop {czaszki::*}:
            send "&aGracz &6%loop-index% &ama czaszke przez &c%loop-value% &cminut"
on death of player:
    if {czaszki::%victim%} is set:
        add 100 to attacker's balance
        send "&aGracz &a%attacker% &azabil &agresywnego &gracza &a%victim% &a- &anagroda &a100$" to all players
        clear {czaszki::%victim%}
    else:
        set {czaszki::%attacker%} to 24*60
        remove 100 from attacker's balance
        send "&cGracz &c%attacker% &czabil &cpokojowego &cgracza &c%victim% &c- &ckara &c100$ &ci &cczaszka" to all players
every minute:
    loop {czaszki::*}:
        remove 1 from {czaszki::%loop-index%}
        if {czaszki::%loop-index%} is 0:
            clear {czaszki::%loop-index%}

Zepsute jest to ze jesli zombie zabije kogos to tez dostaje czaszki a ja chce zeby tylko gracz dostawał takową 

Edytowane przez Nes0x