Gretix 0 Opublikowano 20 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2020 Hej, potrzebuje na mój serwer skryptu który po śmierci gracza usuwa z jego ekwipunku itemy z lore "Illegal item" ale niestety nie umiem takiego zrobić a próby szukania w google spełzły na niczym. Pomoże mi ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 21 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 marca 2020 (edytowane) On death of player: loop all items in victim's inventory: if lore of loop-item is "Illegal item": Remove loop-item from victim Edytowane 21 marca 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartobue 3 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 Nie prościej po prostu zenchantować na Curse of Vanishing i ukryć ten enchant odpowiednim nbt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 534 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 (edytowane) 21 minut temu, Bartobue napisał: Nie prościej po prostu zenchantować na Curse of Vanishing i ukryć ten enchant odpowiednim nbt? nie Edytowane 15 maja 2020 przez HotAngel2K17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 15 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gretix 0
Hej, potrzebuje na mój serwer skryptu który po śmierci gracza usuwa z jego ekwipunku itemy z lore "Illegal item" ale niestety nie umiem takiego zrobić a próby szukania w google spełzły na niczym. Pomoże mi ktoś?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi