Witam, mam tu taki skript który ma działać tak ,że po postawieniu skrzyni nazwanej depozyt w miejscu postawienia tworzy się taki jakby magazyn.
Po wpisaniu komendy /itemdepozyt do tej skrzyni ma zostać dodany 1 diament. Problem w tym ,że po wpisaniu tej komendy diamentu dalej nie ma.
Skrypt nie posiada żadnych błędów.
Kod:
on place:
if player's tool is chest named "depozyt":
set {_depozyt} to location of event-block
set {_skrzyniadepozyt} to block at {_depozyt}
command /itemdepozyt:
trigger:
add 1 diamond to {_skrzyniadepozyt}'s inventory
send "otrzymales diament do depozytu!"
Pytanie
xXx_Skrypter_xXx 17
Witam, mam tu taki skript który ma działać tak ,że po postawieniu skrzyni nazwanej depozyt w miejscu postawienia tworzy się taki jakby magazyn.
Po wpisaniu komendy /itemdepozyt do tej skrzyni ma zostać dodany 1 diament. Problem w tym ,że po wpisaniu tej komendy diamentu dalej nie ma.
Skrypt nie posiada żadnych błędów.
Kod:
on place: if player's tool is chest named "depozyt": set {_depozyt} to location of event-block set {_skrzyniadepozyt} to block at {_depozyt} command /itemdepozyt: trigger: add 1 diamond to {_skrzyniadepozyt}'s inventory send "otrzymales diament do depozytu!"Jakby był ktoś w stanie mi pomóc byłbym wdzięczny
https://skript.pl/temat/37523-depozyt-dodawanie-itemu-do-skrzyni/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi