LuckyJacob2k18 0 Opublikowano 13 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2020 (edytowane) Siema! Piszę aktualnie swój skrypt na bany, jednak nie chce coś współpracować. Posiadam wszystkie wymagane pluginy (Skript, skQuery, SkUtilies),ale wyskakują mi 2 errory. Nie wiem o co chodzi, dlatego tu piszę. Liczę na pomoc! Link do skryptu A tutaj błąd który wyskakuje Spoiler Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 13 marca 2020 przez LuckyJacob2k18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 13 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2020 wymagany WildSkript or SkUtilties Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LuckyJacob2k18 0 Opublikowano 13 marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 marca 2020 (edytowane) Nadal nie działa... EDIT Temat do zamknięcia! Zrobiłem to! Edytowane 13 marca 2020 przez LuckyJacob2k18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 13 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2020 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LuckyJacob2k18 0
Siema!
Piszę aktualnie swój skrypt na bany, jednak nie chce coś współpracować. Posiadam wszystkie wymagane pluginy (Skript, skQuery, SkUtilies),ale wyskakują mi 2 errory. Nie wiem o co chodzi, dlatego tu piszę. Liczę na pomoc!
Link do skryptu
A tutaj błąd który wyskakuje
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi