korwinek2448 0 Opublikowano 28 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2020 (edytowane) Witam Jest jakiś skrypt ew. plugin, dzięki któremu moby/gracze nie będą mogli niszczyć zbroi. (szukałem ale nic nie znalazłem) Edytowane 28 lutego 2020 przez LjayPL789 Zmieniam nazwę tematu na bardziej zrozumiałą. Notatka dodana przez bludis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 28 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2020 options: itemy: any helmet or any chestplate or any leggings or any boots on item damage: if event-item is {@itemy}: cancel event ew on damage of player: repair victim's helmet repair victim's chestplate repair victim's leggings repair victim's boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
korwinek2448 0
Witam
Jest jakiś skrypt ew. plugin, dzięki któremu moby/gracze nie będą mogli niszczyć zbroi. (szukałem ale nic nie znalazłem)
Edytowane przez LjayPL789Zmieniam nazwę tematu na bardziej zrozumiałą.
Notatka dodana przez bludis
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi