DaWiHsS 5 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Witam, chcę usunąć kilka zmiennych "podrzędnych". W sensie mam takie zmienne np: {kek.%player%.t1.a} {kek.%player%.t1.b} {kek.%player%.t1.c} i chciałbym zamiast delete {kek.%player%.t1.a} delete {kek.%player%.t1.b} delete {kek.%player%.t1.c} zrobić coś np delete {kek.%player%.t1.*} albo delete {kek.%player.t1::*} wiem że ::* służy do pętel, ale przynajmniej próbowałem :^) Pytanie: Czy jest coś takiego możliwe? Czy każdą zmienną trzeba usuwać osobno. Notka: To nie będą zmienne tymczasowe ({_t1.a}) ponieważ chce je stworzyć przy jednym evencie i usunąć przy drugim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Jeżeli zrobisz taki format zmiennych {kek.%player%.t1::a} {kek.%player%.t1::b} {kek.%player%.t1::c} To prosto Delete {kek.%player%.t1::*} Chyba że już nie możesz zmieniać i nie masz dużo indeksów to loop ("a", "b" and "c"): delete {kek.%player%.t1.%loop-value%} ale to trochę raczek DaWiHsS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DaWiHsS 5 Opublikowano 28 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2020 11 godzin temu, xAxee napisał: Jeżeli zrobisz taki format zmiennych {kek.%player%.t1::a} {kek.%player%.t1::b} {kek.%player%.t1::c} To prosto Delete {kek.%player%.t1::*} ^ Najefektywniejsze. Dzięki Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 28 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DaWiHsS 5
Witam, chcę usunąć kilka zmiennych "podrzędnych".
W sensie mam takie zmienne np:
i chciałbym zamiast
zrobić coś np
wiem że ::* służy do pętel, ale przynajmniej próbowałem :^)
Pytanie: Czy jest coś takiego możliwe? Czy każdą zmienną trzeba usuwać osobno.
Notka: To nie będą zmienne tymczasowe ({_t1.a}) ponieważ chce je stworzyć przy jednym evencie i usunąć przy drugim
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi