TOSTERpp 0 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Siemanko, mam projekt klasycznego serwera survival "Nomad Heaven" z whitelistą premium (premium pod znakiem zapytania bo zdecydowanie zmniejszy to liczbę graczy). Serwer będzie się opierał na autorskich skryptach bez użycia żadnego innego pluginu (poza logowaniem jak bedzie non-premium bo nie chce mi sie pisac skryptu na logowanie xd) Generalnie nie będzie żadnego dropu ani innych fajerwerków wybuchów i w ogóle - tylko sam czysty survival. Cały czas będzie i jest opcja proponowania nowych skryptów i usprawnień. W planie mam też serwer real life RP pod tą samą nazwą co survival (Nomad Heaven) Swoją opinią podzielcie się na serwerze discord. Dzięki za przeczytanie tej beznadziejnej prezentacji (kiedyś może jakieś logo zrobię do tego) :))) Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/37250-klasyczny-serwer-survival/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanMaruda 624 Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Godzinę temu, TOSTERpp napisał: Siemanko, mam projekt klasycznego serwera survival "Nomad Heaven" z whitelistą premium (premium pod znakiem zapytania bo zdecydowanie zmniejszy to liczbę graczy). Czyli masz projekt, ale nie masz nawet nic zrobione, nawet pomysłu na serwer nie masz, super. Godzinę temu, TOSTERpp napisał: Serwer będzie się opierał na autorskich skryptach bez użycia żadnego innego pluginu (poza logowaniem jak bedzie non-premium bo nie chce mi sie pisac skryptu na logowanie xd) Jeżeli ty w ogóle bierzesz pod uwagę skrypt na logowanie to już teraz mogę ci powiedzieć że te skrypty, jak i cały serwer nie będą warte uwagi. Godzinę temu, TOSTERpp napisał: Generalnie nie będzie żadnego dropu ani innych fajerwerków wybuchów i w ogóle - tylko sam czysty survival. No tak, to w pełni zrozumiałe, bo jak już wyżej napisałeś - nie chce ci się - dobre podejście niedoszłego właściciela. Godzinę temu, TOSTERpp napisał: W planie mam też serwer real life RP pod tą samą nazwą co survival (Nomad Heaven) Najpierw zrób ten jeden. Inne plany nie bardzo tu kogokolwiek obchodzą. Godzinę temu, TOSTERpp napisał: Swoją opinią podzielcie się na serwerze discord. Nie. Napisałeś post tutaj, więc swoją opinię przekażę tutaj, zanim twój post wyląduje w koszu. Godzinę temu, TOSTERpp napisał: Dzięki za przeczytanie tej beznadziejnej prezentacji Nie nazywaj tego prezentacją. Godzinę temu, TOSTERpp napisał: (kiedyś może jakieś logo zrobię do tego) Powtórzę się - w pełni rozumiem - nie chce ci się - to normalne wśród właścicieli serwerów minecraft. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/37250-klasyczny-serwer-survival/#findComment-237125 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 27 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/37250-klasyczny-serwer-survival/#findComment-237126 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOSTERpp 0 Opublikowano 27 lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lutego 2020 49 minut temu, PanMaruda napisał: Czyli masz projekt, ale nie masz nawet nic zrobione, nawet pomysłu na serwer nie masz, super. projekt nie oznacza pomysł kolego 49 minut temu, PanMaruda napisał: Jeżeli ty w ogóle bierzesz pod uwagę skrypt na logowanie to już teraz mogę ci powiedzieć że te skrypty, jak i cały serwer nie będą warte uwagi. przeciez napisalem, ze nie chce mi sie robic skryptu wiec nie wiem w czym problem 50 minut temu, PanMaruda napisał: No tak, to w pełni zrozumiałe, bo jak już wyżej napisałeś - nie chce ci się - dobre podejście niedoszłego właściciela. nie kojarze aby na starych klasycznych serwerach byl drop ani inne fajerwerki ani wybuchy. to, ze mi sie nie chce nie odnosilo sie do rozgrywki tylko do jednego skryptu 53 minuty temu, PanMaruda napisał: Najpierw zrób ten jeden. Inne plany nie bardzo tu kogokolwiek obchodzą. nie, CIEBIE nie obchodza. napisalem to po to aby ktos mogl powiedziec cos w stylu "nieeeee, ten survival bedzie nudny, lepiej zrob RP" 53 minuty temu, PanMaruda napisał: Nie. Napisałeś post tutaj, więc swoją opinię przekażę tutaj, zanim twój post wyląduje w koszu. okej 55 minut temu, PanMaruda napisał: Nie nazywaj tego prezentacją. to ty swojej odpowiedzi nie nazywaj opinia lol 55 minut temu, PanMaruda napisał: Powtórzę się - w pełni rozumiem - nie chce ci się - to normalne wśród właścicieli serwerów minecraft. nie, po prostu jestem zajety TWORZENIEM wlasciwego serwera nick adekwatny do odpowiedzi, pozderki Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/37250-klasyczny-serwer-survival/#findComment-237133 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Usunięty#34161 Opublikowano 5 lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2021 Serwera nie ma, link do dc przedawniony. Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/37250-klasyczny-serwer-survival/#findComment-285532 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi